hånfulla åskådare ska hålla käften. jag brann upp av ilska. det är ett p14 lag, kom igen liksom. och håll käft.

img scr unknown

Kommentarer
Postat av: camilla

vilken hääärlig dag de låter som:D

CHillkväll låter kalasfint:D

Har du/tränar du något?:)



Jag har haft en kanondag hittills o hoppas kvällen blir det med :D älskar lasagne förresten :D

2011-06-18 @ 16:57:06
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Emelie

.. Ja, fast du är väl liiiite mer familjär med Johnny-pojken än så? Liksom, hallå, ni har spelat i typ tusen filmer tillsammans! (åtminstone fyra som jag känner till! Minst!).



Typ "Åh, johnny, ge mig en stor kyss! Det var så länge sedan, men vi är ju såååå nära!". Låter inte det aningens bättre? ;D



HAHA, jag har varit i Lidl typ en gång i mitt liv och tyckte all kvalitet sög. Willys är jag okej med, men Lidl?.. ja, man de kanske har något speciellt, jag har trots allt inte smakat chokladen.

2011-06-18 @ 17:05:59
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Agnes

Åh visst är den? Det är verkligen världens, världens, godaste müsli. Men du det lät ju inte helt fel, jag får prova det nästa gång!

Nej men gud vad snällt, tack! Själv skulle jag nästan göra vad som helst för att få byta bort det :P

2011-06-18 @ 18:55:38
URL: http://vilsenagnes.blogg.se/
Postat av: camilla

okey :D just nu tränar inte jag heller men har hållt på med en massa som friidrott, simning, vollyboll, gymnasitk, oika danser, konståkning, ridning osv :)



vad hittar du på idag?

2011-06-19 @ 08:49:13
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Emelie

HAHA, TACK! Kul att någon roas av mig, oftast får jag bara "eh-okej"-blickar. Not cool.



Oooh, det är sant. Fast sedan kanske han tror (om du inte tränar på att kyssa som Helena B C) att hon experimenterar och kommit på en helt ny stil. Vem vet, he might like it!

Jag kan inte äta mörk choklad, om det inte är mint i. Och i så fall bara en gnutta gnutta, annars blir det för starkt och jag får magknip!

Kan verkligen inte förstå hur andra kan äta mörk choklad som snacks, för det går verkligen inte. Men i mat är det ju en pärla. Får se om jag kan ha i lite Lidl-choklad i min nästa kladdkaks-sats!

2011-06-19 @ 09:24:20
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Agnes

Mandlar är ingen favorit hos mig, haha. Jag tycker att det smakar alldeles för mycket... eh, marsipan. Inte gott :P Cashewnötter där emot kan jag äta gigantiska mängder av!



Det skulle du inte. Mitt hår råkar vara tunnast (tackar svälten för det...) och tråkigast i världen. Ingen hit med andra ord. Och växa, det lovar jag att ditt kommer göra! Man får bara ha lite tålamod ;)



Men gud, tack så mycket! Ja aldrig tillbaka igen, aldrig någonsin. Vi har testat, utforskat och insett att det inte är något att ha! Snart är även min väck för all framtid!

2011-06-19 @ 10:31:45
URL: http://vilsenagnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0