buhu

                                                
                                            you can always dream baby

friday afternoon

Kuckeliku

jag ska surprisa er:
jag var faktiskt ute och joggade i mina nya jogging kläder igår

i made you drop dead, right?
haha, nej men jag är faktiskt (väldigt) stolt över mig själv C:

Sen var jag och mamma ute för att säga hej till some guys i lya. men gissa vad, som åkte sommar rodel på vallåsen. vilken ide! but...sounds cool....
jag vill också testa, hänger någon på? jag vill inte dö ensam....snela....tack!
Nu sitter jag här och skriver ett onödigt inlägg, och tänker ge er 3 bilder att kolla på
snällt va!
xoxo linnea

proud me  

ps. den 3:dje bilden....håret? jag vill ha det så igen. eller? hjälp! ds.
trevlig eftermiddag

hej på er! (er och er.... men någon kanske läser? ;)

idag har jag varit i helsingborg. mamma också. vi åkte till väla, klockan var tio så det var kind of empty ;) det var skööööööööööööööööööönt. jag handlade en pocket bok (som börjar på "a" och slutar på "lice i underlandet") en flanell (?) skjorta och....eh (EHEHEHEHE) ett par löpar byxor samt joggingskor. (inga frågor eller höjda ögonbryn!)
ikväll kommer Elle hit och vi ska myyyyysa med god mat och grym musik. och kanske en snyftig film? haha
nu ska jag åka och handla, i en outfit som min mamma tycker är ful. men det tycker inte jag. grrr

puss linnea!

ps. jag såg brüno igår. eh. den var, hum, inte så bra som jag trodde den skulle vara, och jag rekomenderar den INTE till BARN. right? och inte till vuxna heller...den var nämnligen inte något särskillt.

outfit outfit outfit

boken som bärjade på  boken som bärjade på       en början iallafall! en början iallfall!
Bilder från Bayern & Italien (CassonaochMalcesine)

Håll musen över bilderna så ploppar (förhoppningsvis) en bildtext upp c:

I varje hus man besökte fanns MINST en staty av Jesus,Maria och Josef. Fråga mig inte varför :)Pappa och Jag gick en promenad, fint!Pappa och Jag gick en promenad, fint!Dom var vänner, sött!Hej, får jag sminka kalvens ögonfransar?Man dör lite, inte sant? Chester såklart!

Chester, någonsin skådat något så sött? Nej, tror inte det va!Ankor, som åt upp alla (mördar)sniglar som fanns i trädgården. Frächt(inte)....men praktiskt!Inte Lucy, det här är Nala!...en söt ungjävel :3Timo och eh... en galen gubbe som snodde min kropp ;o

Jag & TimoMamma och Timohimlans gott, jag lovarBeer vs ApplejuiceMamma går på den annars torra stigenNybadad Timo

Mamma & pappaVärldens sötaste kalv!Moi

Mycket fint hotel (nu är vi i Italien, bara så nivet ;) som jag valde (jagärbäst)! Världens snyggaste servitör arbetade där, crush,crush,CRUUUUUUUUUUUUUSHHHHHHHHHHHH. Buhu :'''c   Jaja, vackert iallafall ;)var försiktiga när ni ska gå över gatan i Cassona,tro mig, bilarna stannar INTE! Haha c:   Jätte fina pastell-färgade hus, helt linnea!På väg ner till sjön :)Läskigt vackert, men kallt som satan (ca. 19-20 grader). (fast det var skönt när det var 32 grader i luften, jaglovarochsvär!)En INTE höjdrädd tant som rensade ogräs. Det var säkert fem meter ner till gatan. Crazy!

[maltchesine]    En annan by c: [maltchesine]   En annan by c:Fint fint fint!

Vi var ju i Venedig och Hamburg också, men de bilderna är tagna av en annan kamera. Jag kommer antagligen inte att lägga in dom, men det var såklart också helt breathtaking. 
Och bilderna från Berlin äger Juliana, vi hoppas att hon snart lägger in dom på sin blogg. För dom tre dagarna i var helt sjukt fantastiska. Berlin var som vanligt underbart...jag älskar Berlin!

puss linnea

RSS 2.0