bebinnea<33HH


kiwi gröt och femhundratusen mackor

ph: via? can´t remember?

jacka hoodie tights


sorterar mjölkpaket och har tyvärr varit närvarande vid tillverkning av blodpuddig

bilden är från en tysk tidning i somras under vm. har ingenting med vår argentinska tillfälliga inneboende att göra, haha

idag vill jag mest av allt vara barn och bo i hamburg igen


greenfingers/stolt över min krasseodling


1.3 månader senare

här är, efter en månad och tre dagar, några matbilder tagna den 23 februari aka linneas födelsedag. om man är kannibal kan den första också få räknas som en matbild, annars kan man bortse från den. okej. bild 2 är från den oplanerade indoorpicknik lunchen som var väldigt god och freeesh. sedan är det risotto, vintergrillning och min tallrik. a shame att jag inte tog bild på de två obligatoriska sakerna godisberget och tårtan..... fast iofs, de tog kanske slut innan jag hann fotografera det ;-)

some letters


via lolitas/loveisucks


voY A VIVIR wo anders

ph via lolitas

VOY A ESTUDIAR ESPAÑOL......

PERO ES BASTANTE ABURRIDO....

Wochenende, so wie es sein soll


motverka söndagsdepp/neues bebi

jag är numera mama till en surdeg! den heter finn, är två timmer gammal och ska vila i två dygn innan nästa matning. haha lol, blev så sjukt inspirerad av riddarbageriets brödbok........ i´ll keep u updated!

alle möchten mit dir sein ICH BIN MIR SICHER und wenn nicht sind alle doof


frankly speaking

nu är jag faktiskt ledsen. nej mer än ledsen. jag är deprimerad. ja, nu är det fan nära sammanbrott och hade jag haft några tusen pix extra hade jag sagt JE PARS och AU REVOIR och dragit till paris. anledningen? JO KAN BERO PÅ ATT DET SNÖAR DÄR UTE.......................... ja jävla i-landsproblem jag vet. och jag vet att det är mycket värre med snön i japan. men nu pratar vi om mig! och jag är faktiskt mycket nära ett mentalt vinderdepp sammanbrott.
och för att göra hela saken ännu värre har jag 1. ätit tortellini som innehåller laktos (=uppsvälld mage 100% gravid-look) 2. provat samma jävla apparat som signe skrev om (nej jag köpte inte en bara för att hon skrev om det, jag hade en hemma) och det gjorde så JUUUÄÄÄVLA ont, jag skojar inte! det är fruktansvärt! och jag ska INTE röra hemskheten igen! nej, tacka vet jag rakhyvlar..... jag menar, varför DRAR man frivilligt ut hårstråna????? när man kan helt smärtfritt kan raka av dom? que?
ph: via lolitas

日本のために祈る

stackars stackars japan. det känns helt overkligt. och orättvist. jag hoppas att de modiga människorna som dött när de försökt få atomkraftverken under kontroll får vila i frid. och jag önskar de som fortfarande arbetar eller ligger på sjukhus all lycka i världen. människan borde inte få mixtra med saker vi inte kan hålla under kontroll. släng atomkraftverken i sjön (inte bokstavligt!!!) och bygg för fan inga fler. BRA tyskland som beslutat sig för att stänga sju verk för tillfället och snälla, öppna dem aldrig igen.
ph: 1. via ffffound 2. via we<3it

no comments

usch jag är dålig på att blogga just nu. och har inte ens koll på var bilderna kommer ifrån. usch usch usch. skärpning som gäller. men idag har jag verkligen ingen lust att skriva något heller.... jag äter torkade aprikoser och känner mig ganska tom. så är det med det.
xx
ph: via lolitas

jag hoppas verkligen att jag har gjort en höna av en fjäder. jag hoppas verkligen det.

img: just-littlethings.tumblr.com

travel anywhere. go went gone

ph: william albert allard

får jag titta på stjärnorna med min uggla och vakna i ett tulpanfält? snälla.


nu blir jag faktiskt ledsen..... vulkanutbrott ovanpå hela skiten!!!

src: unknown

<33


language doesn't matter......


src unknown/


bbullar

hemskt ful gif
men jag måste ju visa att jag är duktig, so what to do....

bebi<3vivi+inca

finaste nyaste light grey bebisar. precious<3

<<3<3<3<333

det är tanken, insidan och smaken som räknas. det gäller både GIFen och macaronsen. jag tror inte att jag ska säga inte mer än så ..........

ni vet sensommar kvällarna....

ni vet sensommar kvällarna när det börjar bli mörkt och allt blir lite fuktigt. ni vet när man går in och hämtar filtar och alla kryper lite närmare glöden i grillen. ni vet när ingen riktigt orkar skratta utan mest lutar sig mot varandra och pratar lågmält om kanske inte så viktiga saker. på bordet står efterrätten kvar och några luktar rök. <3<33<3
ph by oliviabee.com

SUN/day

ph1: louisiana trampoline yesterday by me

om det ändå vore sommar.........

ph by crystin moriz

take care of yourself/myself

Vad skönt det vore med sommarlov. Att ha tid som skulle räcka till att göra tusentals ansiktsmasker och väder som tillåter hundratusende klädbyten utan att börja huttra..................................................
men det är omkring tolv skolveckor kvar. go go go go go go girl!

Laugh until we think we die, barefoot on a summer night Never could be sweeter than with you

ph: by hugues erre

DONNERSTAG

nu när jag skrev det tyska veckodags namnen så kom jag å tänka på en sak.... det har ju inte varit åskväder på huuuuuuuuuuuur länge som helst? åh jag är himla sugen på blixt och åska och regn och mmmmmm mysigt!
men nu är det nog dags för frukost och nyheter C U
ph: we heart it

wednesday


RSS 2.0