WANNA STAY FOREVER

usch idag e det sista dagen hääääär
det suuuuger, jag vill inte inte inte åka hem! bläbläblä
bloggar typ när jag kommer hem igen. USCH
ps jag måste hitta ett par jeansshorts!!!!

på plats

nu är jag i hauptstadt. vi (jag lotta och jenny) har käkat surdegspizza, fy1000an vad gott det var. neverever äckelpäckel hämtpizza again, usch!
jag är super nevös för imogon. iiihhhh!
lycka till på er prao guys
XXX

sommar 2008 - haha!

livning in the squareboxInatt har juliana (och ellsifrisi<3) sovit över här! MYCKET MYSIGT och vi är fettlätt snyggast i stan!
Fråga mig inte varför men vaknade gjorde vi klockan halv åtta. Då lyssnade vi på franskmusik och sen gick vi till teaterhelgrepet klockan tie. Efter det så har jag fikat,packat,pratat med tyskland i telefon, redigerat bilder och bytt facebook profilbild. Och så undrat varför jag inte har hunnit göra någonting vettigt.
Egentligen borde jag packa mera, och fixa med tvätt och skit, men JAG ORKAR INTE. I guess i will have much to do later on.
Jag är extremt nervös för imorgon,iövermorgon och för hela jävla nästa vecka. Wuuuh! Stackars mig, eller....hum. Typ. Jag är exited också. Såklart! Det ska bli skit kul. Fast läskigt.
Flummflummflumm.


halihalo

För det första vill jag säga TACK till käre adam (jag har kommit över din mördarträning bara för det) för att han tipsade mig om att googla på watch house online. JAG ÄR FÖRVÅNAD ÖVER ATT DET INTE VAR MIN IDE....!! men iallfall så är nu två nya avsnitt genomskådade (ha-ha) jag ska inte avslöja något för er som inte vill veta MEN........... en väldigt VÄLDIGT oväntad död väntar er......BUHU!

För det andra så var det ingenting speciellt. Jo jag är sugen på glass. Och solen skiner rakt i mitt ansikte så jag ser knappt skärmen (där av ingen genomskådning av det tredje avsnittet...haha)

LEV LIVET TILLS DET TAR SLUT

okej, förlåt! sista!!


Hihihi!


här ska jag sitta hela dagen!!

HAHA look what i´ve made!


hejhej webcam & gud vad jag har tråkigt!


cinque avril!

Ännu en grå dag, som dessutom är den sista lov-dagen. yeeeeeeeeeeeeeeeeee e e e e e e ey?
(glömt var bilden kommer ifrån, dock ej min!)RSS 2.0